Plastimetal in Heist-op-den-Berg voor alle vormen van oppervlaktebehandeling

Plastimetal is een professioneel en betrouwbaar bedrijf voor oppervlaktebehandeling in Heist-Op-den-Berg. Ons actiedomein situeert zich vooral in het aanbrengen van kunststof laklagen of coatings op alle soorten van metaal via poedercoating.

Op deze manier veredelen we als het ware het basismateriaal of substraat. Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op empathie voor iedereen die op ons vertrouwt. Wij zijn er voor al onze klanten en maken dan ook deel uit van hun productie.

Elektrostatisch poederspuiten 

Wij willen een aanwinst zijn voor iedereen die met ons verbonden is. Met absolute topkwaliteit helpen wij u de concurrentiepositie van uw bedrijf te versterken. Onze kracht om samen te presteren putten we uit vakkundigheid en de betrokkenheid van onze werknemers.

Wij hanteren verschillende technieken, namelijk het elektrostatisch poederspuiten en het wervelsinteren. Alvorens het substraat te "coaten" kunnen we de volledige chemische voorbehandeling verzorgen om maximale kwaliteit te garanderen volgens de strengste kwaliteitsnormen.

Esthetische aspecten, slijtvastheid, corrosiebestendigheid, duurzaamheid, chemische resistentie en andere technische aspecten vallen onder de definitie van dit veredelingsproces en zullen ook bepalend zijn voor de keuze van het aan te wenden poeder.

Wij zorgen onder andere ook nog voor het korundstralen, stralen en de metallisatie van uw materialen en producten. Diverse tevreden klanten waaronder BOzARC en Poortland kunnen getuigen van onze kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Neem contact met ons op

Misschien stoot u tijdens het doornemen van onze website nog op bepaalde vragen in verband met onze oppervlaktebehandeling. Dan kunt u steeds contact opnemen met Plastimetal in Heist-op-den-Berg.